Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

El rei estén la mà a Perú per combatre la corrupció que no vol veure a Espanya

Felip VI celebra la commemoració de la independència de Perú

|

- Publicitat -

Felip VI ha estès la mà al president de Perú, Martín Vizcarra, per ajudar a fer front a combatre la corrupció, un dels principals problemes que l’arribat president peruà carrega sobre l’esquena del govern. El rei d’Espanya, sense cap tipus de vergonya, ha ofert la seva ajuda per combatre-ho, obviant que per a l’Estat segueix sent, també, una xacra i principal preocupació de la societat.

“Desitjo assenyalar que en tots ells -propòsits- podeu comptar amb el suport d’Espanya. No només al Gobierno i a les institucions, sinó també a les nostres empreses”, ha afirmat l’emèrit sense cap mena d’escrúpol.

Publicitat

El president peruà va ascendir al poder el passat març i ha iniciat un reguitzell de mesures per superar crisis institucionals i amb la intenció de transformar el país. Per altra banda, Felip VI ha volgut treure pit i fardar de la Constitució com a eina que diu ser democràtica a Espanya en una trobada a Perú.

Et pot interessar  El jutjat cita a declarar els quatre manifestants denunciats pels Mossos durant la protesta contra Felip VI a Caldes
Publicitat

Opinió

Minut a Minut