Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

El rei emèrit va adquirir un cotxe de luxe poc després de rebre 100 milions de dòlars al seu compte suís

|

- Publicitat -

El malbaratament de la fortuna de Juan Carlos I no va tenir límits durant l’època de més corrupció monàrquica. El diari El Confidencial ha revelat que el rei emèrit va adquirir un cotxe valorat en 550.000 euros. Es tractava d’un Rolls-Royce descapotable, un dels vehicles més exclusius que va passar a formar part del patrimoni de la Casa Real.

Però l’escàndol ve a partir del moment en què el monarca va decidir vendre-li el cotxe a l’expresident de la constructora OHL, Juan Miguel Villar, per menys de la meitat del seu valor. En concret, 210.000 euros, que el dia d’avui no se sap on van anar a parar, ja que no es té cap dada sobre el procés de venda del vehicle. No es té constància de com s’ho va fer l’emèrit per treure’s de sobre un bé suposadament de l’estat, ni on van anar destinats els diners abonats per l’empresari d’OHL.

Publicitat

L’única sospita que aquest cotxe va formar part d’un dels innumerables entramats corruptes del rei actualment fugat a Abu Dabi, és que un mes abans de l’adquisició del vehicle, va rebre en un dels seus comptes a Suïssa una transferència de 100 milions de dòlars procedents del Ministeri de Finances de l’Aràbia Saudita, però se’n desconeixen les raons.

 

Et pot interessar  La justícia investiga si Gerard Piqué va pagar a Rubiales des de comptes andorrans
Publicitat

Opinió

Minut a Minut