Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

El PSC vol posar pals a les rodes a la candidatura de Joan Canadell de JxCat

|

- Publicitat -

El PSC-Units ha preguntat al Govern si “aprecia incompatibilitat o conflicte d’interessos” en què el president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, pugui incorporar-se a la candidatura de JxCat quan hi ha sobre la taula la tramitació d’una proposició de llei de Cambres. Canadell s’ha presentat a les primàries per formar part de la llista i ha dit que delegarà les funcions de president si surt escollit el 14-F. A més, ha afirmat que la no aprovació de la llei de Cambres ha estat el detonant que l’ha fet decidir. Els socialistes interroguen l’executiu sobre si creuen que és “ètic” que el president de la Cambra “vagi en una candidatura electoral al Parlament, dins aquest context, conservant la seva condició de president”.

La diputada del PSC-Units Alícia Romero argumenta que a les Cambres de Comerç se’ls aplica la llei “de transparència, accés a la informació pública i bon govern” i que “un dels principis d’actuació del bon govern és el d’imparcialitat en la presa de decisions”. Recorda que la proposició de Llei de Cambres s’està tramitant i que afecta “a la regulació de dos elements controvertits: la seva representativitat i el seu finançament”.

Et pot interessar  El ple de Barcelona tomba el pressupost i Collboni anuncia una qüestió de confiança per tenir-lo aprovat el 2 de maig
Publicitat

Opinió

Minut a Minut