Edició 1774

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 04 de juny del 2023
Edició 1774

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 04 de juny del 2023

El PSC veu “insuficients” les explicacions del Govern pel “caos” de les oposicions i se suma a demanar la compareixença de Vilagrà

"El Govern ha d'assumir la seva responsabilitat en aquest desastre", ha dit la portaveu socialista, Alícia Romero

|

- Publicitat -

Les irregularitats que les 13.581 persones que el passat dissabte s’examinaven en el marc del concurs d’estabilització de funcionaris de la Generalitat han indignat els grups polítics. Junts ja ha informat que registrarà una petició de compareixença per tal que la consellera de Presidència, Laura Vilagrà, doni les explicacions pertinents, i ara el PSC se suma a la petició de compareixença. El grup parlamentari Socialistes-Units per Avançar ha informat a través d’un comunicat que el pròxim dimarts, 2 de maig, demanarà la compareixença urgent de Vilagrà perquè expliqui “el caos organitzatiu de les oposicions d’aquest cap de setmana”.

Publicitat

Els socialistes no han quedat contents amb les explicacions que ha donat fins ara la Generalitat, que apunta a l’empresa contractada perquè organitzés les proves com a responsable del desgavell, titllant aquestes explicacions de ser “insuficients” i, fins i tot, “molt poc serioses”. “El Govern ha d’assumir la seva responsabilitat en aquest desastre”, ha dit la portaveu socialista, Alícia Romero. Segons Romero, Vilagrà és “la responsable última de tot aquest despropòsit”.

El PSC ha volgut traslladar “tot el suport” als afectats, que van patir uns retards “inadmissibles” i, en alguns casos, van haver d’afrontar les proves en “condicions pèssimes”. Pels socialistes, el “desgavell” no es pot tornar a repetir i mostra una “deixadesa de funcions” del departament de la Presidència.

Et pot interessar  Assumpta Escarp, la candidata del PSC a la presidència del Parlament
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió