Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

El PSC posa entre l’espasa i la paret a Elena, Verge i Argimon i els demana una compareixença respecte a les punxades

|

- Publicitat -

Les punxades en l’oci nocturn cada vegada són més comuns i són més preocupants, de fet, ja s’acumulen un total de 23 punxades.

Els Mossos d’Esquadra ja han obert diverses investigacions, però els socialistes no han tardat exigir explicacions i “responsabilitats polítiques”. Per aquest motiu, Salvador Illa ha apuntat als consellers d’Interior, Joan Ignasi Elena; d’Igualtat i Feminismes, Tània Verge; i de Salut, Josep Maria Argimon perquè puguin comparèixer.

Publicitat

L’objectiu dels socialistes és conèixer i fer públiques les línies d’actuació del Govern davant d’aquesta situació preocupant i alarmant. D’altra banda, la mateixa formació ha registrat una proposta de resolució a la Comissió d’Igualtat i Feminismes per poder posar damunt la taula un protocol d’actuació específic dirigit als centres sanitaris de les poblacions més afectades.

Tot i això, cap de les dues propostes no es preveu que desencallin fins al setembre, ja que el Parlament es troba de vacances fins al setembre.

Et pot interessar  Aragonès acusa Illa de defensar la proposta de Cs sobre trilingüisme: "Cal un president que no abandoni la llengua mai"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut