Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

El PSC fuig d’estudi i evita valorar l’actuació policial del Marroc

|

- Publicitat -

El PSC ha tornat a maquillar les vergonyes de l’Estat espanyol després de la massacre a la frontera amb Melilla. En comptes de condemnar la brutalitat de les autoritats marroquines —que han deixat 37 morts— ha evitat entrar en valoracions i s’ha limitat a lamentar els fets.

La portaveu del PSC, Èlia Tortolero, ha expressat que el que s’està vivint a la zona és “un autèntic drama” i ha criticat que hi hagi “màfies que s’aprofiten de la desesperació de la gent”. Ha apuntat que la cimera de l’OTAN a Madrid és “un bon moment” per posar-ho damunt la taula i que “la solució” passa per “ajudar els països del Sahel a desenvolupar-se socialment i econòmicament”.

Publicitat

Així, els socialistes decideixen no sumar-se a les crítiques contra el president espanyol, Pedro Sánchez, qui ha considerat “ben resolta” l’actuació de les autoritats marroquines contra les prop de 2.000 persones que intentaven accedir a la ciutat, amb antidisturbis i gasos lacrimògens.

Et pot interessar  La majoria independentista al Parlament perilla: el CEO situa el PSC com a guanyador amb 35-42 diputats
Publicitat

Opinió

Minut a Minut