Edició 2108

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 03 de maig del 2024
Edició 2108

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 03 de maig del 2024

El PSC escup odi contra i acusa el Govern d’amagar la veritable relació amb la Moncloa: “És fluïda i positiva”

|

- Publicitat -

El PSC acusa el Govern d’estar fingint la realitat, en aquest cas amb les relacions que manté amb la Moncloa: “No es correspon amb la realitat”, manifesta la portaveu de la formació al Parlament, Alícia Romero.

Pel parer dels socialistes, el Govern manté una “relació fluïda i positiva” i asseguren que treballen pràcticament de manera diària colze a colze.

Publicitat

Aquest divendres Romero, ha intentat justificar que el Govern amaga les relacions amb el següent argument: “Dilluns Calviño es va reunir amb Giró en un contacte cordial. La Conselleria d’Universitats treballa amb el Ministeri la llei de la ciència. Hi ha una relació fluida”. La portaveu no s’ha mossegut la llengua i continua carregant contra la Generalitat, preguntant-se els motius de no revalar la veritat: “Si els agrada dir que no, que expliquin per què”.

Així mateix, els socialistes lamenten que seria d’una gran irresponsabilitat que no es mantingués una bona relació amb la Moncloa. En aquesta línia, Romero ha seguit acusant el govern: “La relació en general és positiva. Es va treballant. Altra cosa és el què es vulgui traslladar”, ha conclòs de forma contundent.

A més, Alícia Romero, ha demanat que es “despolititzin” les inversions de l’Estat a Catalunya i ha celebrat que la comissió bilateral d’infraestructures que té lloc aquest divendres “es concreti en l’àmbit tècnic”.

Et pot interessar  Illa diu que "no entén" la presència d'Aragonès al Senat: "El PP vol trolejar Catalunya"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut