Diumenge, 25 de setembre de 2022 - Edició 1521
La República

El PSC es desfà del militant Teo Romero després de ser condemnat per malveresació

Una taca en l’historial dels socialistes de la qual es volen desmarcar el més aviat possible

Agències 10/11/2020
Pla mitjà de Teo Romero al ple municipal d'aquest divendres. 30 de novembre del 2018. (Horitzontal)

El PSC ha donat de baixa del partit a l’expresident del Fons Català de Cooperació (FCCD) i exalcalde del PSC a Santa Margarida de Montbui (Anoia) Teo Romero. Així ho ha anunciat la secció comarcal dels socialistes, que expliquen que ja se li va suspendre la militància abans del judici on se’l va condemnar per malversació de fons públics. A través d’un comunicat, el PSC-Anoia lamenta que amb la condemna quedi en “entredit l’ètica més estricta que ha de regir la gestió pública”, a la qual, recorden, “ens obliguem per mandat els nostres estatuts”.

En el comunicat el PSC-Anoia es desmarca de Romero i assegura que la formació seguirà guiant-se pel codi ètic del partit que detalla que “l’exercici d’un càrrec no és mai un privilegi. Ha de ser sempre un servei als interessos generals i a les persones a les quals es representa i es governa”.

També han volgut mostrar públicament el seu suport al nou portaveu a Santa Margarida de Montbui de la formació i a la resta d’integrants que aposten per un projecte “renovat” i que “mereix de nou de la confiança de la gent de Montbui”.