Edició 1961

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 08 de desembre del 2023
Edició 1961

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 08 de desembre del 2023

El PSC es desfà del militant Teo Romero després de ser condemnat per malveresació

|

- Publicitat -

El PSC ha donat de baixa del partit a l’expresident del Fons Català de Cooperació (FCCD) i exalcalde del PSC a Santa Margarida de Montbui (Anoia) Teo Romero. Així ho ha anunciat la secció comarcal dels socialistes, que expliquen que ja se li va suspendre la militància abans del judici on se’l va condemnar per malversació de fons públics. A través d’un comunicat, el PSC-Anoia lamenta que amb la condemna quedi en “entredit l’ètica més estricta que ha de regir la gestió pública”, a la qual, recorden, “ens obliguem per mandat els nostres estatuts”.

Publicitat

En el comunicat el PSC-Anoia es desmarca de Romero i assegura que la formació seguirà guiant-se pel codi ètic del partit que detalla que “l’exercici d’un càrrec no és mai un privilegi. Ha de ser sempre un servei als interessos generals i a les persones a les quals es representa i es governa”.

També han volgut mostrar públicament el seu suport al nou portaveu a Santa Margarida de Montbui de la formació i a la resta d’integrants que aposten per un projecte “renovat” i que “mereix de nou de la confiança de la gent de Montbui”.

Et pot interessar  Montilla acusa Junts i ERC de fer 'postureig': "Saben perfectament que no ho tornaran a fer"
Publicitat

Més notícies

Opinió