Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

El PSC encara té la barra de dir que les inversions de Catalunya van amb un “petit retard”

|

- Publicitat -

Carmen Calvo s’ha lluït en unes declaracions a RTVE, on ha insistit que el PSOE compleix estrictament amb les inversions a Catalunya i posa medalles als socialistes, comparant que ho fan millor que els populars: “M’agrada molt que em facis aquesta pregunta perquè el PSOE ha canviat radicalment. Dels milions que prometia Mariano Rajoy per Catalunya, després agafava l’AVE i no feia res. Nosaltres sí”.

Davant l’actitud presumptuosa de Calvo, la periodista Gemma Nierga li ha tocat la llaga fent referència a l’execució de tan sols el 35,8% de les inversions pressupostades a Catalunya per l’Estat i Calvo ha pensat amb l’ofensiva. La socialista s’ha intentat justificar sense gaire èxit: “Tenim algun moment de retard, un de petit, però també a la resta d’Espanya per la covid”. I a més, encara ha tingut la barra d’afegir: “Les coses es poden executar més ràpid o més lent, però allà està i allà es complirà”.

Publicitat

Seguidament, ha tornat a la seva zona de confort i ha carregat contra la seva competència directa, els populars i ha assegurat: “Jo vaig poder comprovar com a Catalunya, amb el PP, ni s’invertia ni hi havia previsions de fer-ho. Ells es van limitar a dues coses: neguem Catalunya i asfixiem Catalunya. I Catalunya, de forma molt intel·ligent, va asfixiar el PP”.

Carmen Calvo ser vicepresidenta del Gobierno fins al juliol del 2021 i, a dia d’avui, és diputada i presidenta de la Comissió d’Igualtat del Congreso.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut