Edició 2107

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 02 de maig del 2024
Edició 2107

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 02 de maig del 2024

El PSC diu que la sequera és una “excusa” del Govern per a renunciar als Jocs d’Hivern

Els socialistes, que fa poc reivindicaven la lluita contra la sequera, s'obliden de la seva gravetat quan amenaça els macroprojectes

|

- Publicitat -

La portaveu del PSC al Parlament de Catalunya, Alícia Romero, s’ha oblidat de la suposada lluita que els socialistes diuen defensar contra la sequera tan bon punt aquesta ha obligat el Govern a oblidar-se d’acollir els Jocs Olímpics d’Hivern. La socialista ha criticat durament la decisió de l’executiu català de retirar la candidatura dels Jocs Olímpics d’Hivern perquè el canvi climàtic i la sequera feien inviable que el Pirineu pogués acollir-los.

Romero ha lamentat que retirar la candidatura dels jocs és una “mala notícia”, tot defensant que el territori “els volia majoritàriament”, ja que els mateixos veïns creien que “podien servir també per millorar molts dels serveis i infraestructures al Pirineu”.

Publicitat

La socialista també ha tingut paraules pel Govern de Catalunya, acusant-lo de “trobar excuses fàcils per no tirar endavant projectes que són importants per a Catalunya“. “Moltes vegades no sap cap on va i l’excusa de l’aigua li serveix per a tot” ha sentenciat, malgrat els informes encarregats que corroboren que els efectes del canvi climàtic perjudicarien greument el Pirineu.

D’aquesta manera continuen les contradiccions del PSC en la seva suposada transició verda i els macroprojectes que defensa continuen. Una vegada més, el macroprojecte que era la candidatura de la Generalitat a acollir els Jocs Olímpics d’Hivern al Pirineu, a banda de topar-se amb una forta oposició veïnal i de col·lectius pel medi ambient, s’ha vist afectada pels efectes irreversibles del canvi climàtic: la sequera més severa de la última dècada.

Et pot interessar  Illa s'obre a pactar amb totes les forces després del 12-M, des d'independentistes al PP, i només veta l'ultradreta
Publicitat

Opinió

Minut a Minut