Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

El PSC diu ara que “coneixia les llicències per edat” i critica l’opacitat del Parlament

|

- Publicitat -

El PSC ha afirmat ara que “coneixia les llicències per edat” i la modificació que es va fer al desembre, però no “algunes dades” relacionades amb aquest règim, com ara a quantes persones beneficiava ni alguns dels sous que hi havia.

D’aquesta manera, ha volgut defensar-se pel fet que el cap de l’Oposició, Salvador Illa, no hagi denunciat aquest cas. A la vegada, han volgut abanderar, a pilota passada, la lluita per eliminar la llicència per edat al Parlament i s’han escudat en “l’opacitat del Parlament”.

Publicitat

La portaveu dels socialistes al Parlament, Alícia Romero, ha denunciat “certa opacitat” i “falta de transparència” a la cambra. També ha expressat que estan en contra dels privilegis, que “no són tolerables en cap administració ni institució”. Se suposa, per tant, que els socialistes tindran la mateixa política en l’executiu espanyol.

Els socialistes han assegurat que ara volen “desenvolupar tots els procediments de transparència” i han reclamat explicacions als anteriors presidents del Parlament. Romero ha celebrat “el pas” que ha fet la Mesa aquest dimarts d’apostar per fer marxa enrere i acabar amb aquest règim.

Algú li hauria d’explicar als socialistes que, els privilegis es mantenen, perquè no són coneguts, ja que si ho fossin, l’opinió pública pressionaria perquè s’eliminessin. De fet, és una de les legítimes tasques de l’oposició, que en aquest cas Illa no ha apuntat.

Et pot interessar  La CUP titlla de "molt greu" que el Govern no informés de la renovació amb Hard Rock enmig de les negociacions de pressupostos
Publicitat

Opinió

Minut a Minut