Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

El PSC critica “l’actitud dilatòria” de l’independentisme pel recurs contra la retirada de l’escó de Borràs

El partit socialista lamenta que les forces independentistes presentin un recurs al Suprem "per no prendre una decisió valenta"

|

- Publicitat -

El PSC ha carregat contra la decisió de l’independentisme de lluitar per l’escó de la presidenta del Parlament suspesa Laura Borràs. Els socialistes han acusat ERC, Junts i CUP d’adoptar una “actitud dilatòria” per no decidir un relleu per a la presidència a la cambra.

La portaveu Alícia Romero ha lamentat que els partits independentistes “no han estat capaços de posar una solució”. En aquesta línia, ha criticat que ara recorrin “per no prendre una decisió valenta” i no escollir la substitució de Borràs al capdavant de la institució. “Si no tenim una nova presidència és perquè els grups independentistes no volen”, ha reblat, en declaracions als mitjans des dels passadissos del Parlament.

Publicitat

Sobre la possibilitat que el PSC pugui presentar un candidat socialista per a presidir el Parlament, Romero ha dit que no es plantegen fer-ho, tot i que tampoc ho descarten. En tot cas, ha assegurat que ara aquesta no és la discussió, i que els agradaria parlar amb els grups sobre “què fer” des de la presidència de la cambra.

Et pot interessar  Gràcies a Colau: L’alcalde Collboni confraternitza amb l’exèrcit espanyol
Publicitat

Opinió

Minut a Minut