Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024
Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024

El Parlament recorrerà al Tribunal Suprem la retirada de l’escó a Borràs per part de la JEC

La majoria independentista de la cambra catalana lluitarà en contra la decisió de la JEC de retirar l'acta de diputada a Borràs

|

- Publicitat -

La Mesa del Parlament ha proposat que la cambra presenti un recurs contenciós administratiu i demanar mesures cautelars al Tribunal Suprem contra la decisió de la Junta Electoral Central (JEC) de retirar l’escó de la presidenta suspesa, Laura Borràs.

Tenint en compte que els partits independentistes són favorables a emprendre aquesta via, es dona ja per fet que la proposta serà ratificada pel ple amb els vots dels tres grups. El PSC, per la seva part, ha votat en contra de la proposta.

Publicitat

La resolució de la JEC s’ha notificat formalment al Parlament a última hora del matí, tot i que dimecres al vespre ja es va saber la decisió que havia pres. I és que la Junta ha deixat sense efecte la credencial de diputada de Borràs i ha expedit directament la del següent membre de la llista de Junts per Barcelona, que curiosament és el dirigent de Demòcrates Antoni Castellà.

Et pot interessar  El PP no perd el temps i porta a la JEC la presentació de l'informe sobre el referèndum, abans fins i tot que tingui lloc
Publicitat

Opinió

Minut a Minut