Dissabte, 13 d'agost de 2022 - Edició 1479
La República

El PSC comença la campanya de les mentides enganyant sobre l’assistència de públic als seus mítings

Els socialistes treuen pit de fer una “campanya 100% digital” però a les bases del funcionament de la campanya asseguren que hi podrà haver assistents d’un mateix municipi als seus actes

Redacció 27/01/2021
Acte de precampanya del PSC el 3 de gener de 2021 amb Salvador Illa i Miquel Iceta.

El que volia ser una crítica cap al Govern, s’ha convertit en un dels primers enganys del PSC a poques setmanes de les eleccions. En un missatge a les xarxes socials, la formació socialista ataquen que el Govern permeti l’excepció que “habilitat a saltar-se el confinament municipal per assistir a actes polítics”, i els titlla d’irresponsables. A la mateixa publicació, també asseguren orgullosos que la seva campanya serà “100% digital”, explicant que es podrà fer el seguiment des de les xarxes socials i limitant l’aforament dels interlocutors.

Però el que sembla un missatge de prevenció per la pandèmia resulta ser una estafa: un periodista de La Ser i usuari de Twitter ha agafat de referència les piulades del PSC, i les ha comparat amb les bases del funcionament de la campanya electoral socialista, on asseguren que si hi ha actes amb públic, aquest serà del mateix municipi on se celebra, i a més, també diu que hi haurà “un registre previ” pels assistents. Una contradicció que només evidencia que el PSC ha reaccionat en calent a la informació que va donar el Govern per ficar llenya al foc a la guerra electoral.