Edició 2093

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2093

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

El PSC comença la campanya de les mentides enganyant sobre l’assistència de públic als seus mítings

|

- Publicitat -

El que volia ser una crítica cap al Govern, s’ha convertit en un dels primers enganys del PSC a poques setmanes de les eleccions. En un missatge a les xarxes socials, la formació socialista ataquen que el Govern permeti l’excepció que “habilitat a saltar-se el confinament municipal per assistir a actes polítics”, i els titlla d’irresponsables. A la mateixa publicació, també asseguren orgullosos que la seva campanya serà “100% digital”, explicant que es podrà fer el seguiment des de les xarxes socials i limitant l’aforament dels interlocutors.

Però el que sembla un missatge de prevenció per la pandèmia resulta ser una estafa: un periodista de La Ser i usuari de Twitter ha agafat de referència les piulades del PSC, i les ha comparat amb les bases del funcionament de la campanya electoral socialista, on asseguren que si hi ha actes amb públic, aquest serà del mateix municipi on se celebra, i a més, també diu que hi haurà “un registre previ” pels assistents. Una contradicció que només evidencia que el PSC ha reaccionat en calent a la informació que va donar el Govern per ficar llenya al foc a la guerra electoral.

Publicitat

Et pot interessar  Illa promet l'impossible: assegura que defensarà els interessos de Catalunya sense "incomodar" el govern espanyol
Publicitat

Opinió

Minut a Minut