Edició 2113

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 08 de maig del 2024
Edició 2113

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 08 de maig del 2024

El programa de Colau a Betevé fracassa i és cancel·lat després de només una emissió

|

- Publicitat -

La cadena de televisió de Barcelona, Betevé, ha decidit suspendre el programa “L’Alcaldessa respon als infants”, una iniciativa que proposava que els nens de la ciutat de Barcelona preguntessin i expressessin inquietuds a l’alcaldessa sobre el confinament i com els afecta la crisi del coronavirus. El projecte, que formava part del moviment #EstimatDiariBcn, va ser molt criticat després que s’anunciés com a programa setmanal, ja que eren programes de més de 20 minuts que donaven tot el protagonisme a Colau, i el mateix comitè professional de l’emissora va expressar el seu malestar després que l’oposició denunciés la falta de pluralitat del programa al Consell de l’Audiovisual de Catalunya.

En paraules del director de Betevé, recollides per El País, s’ha decidit cancel·lar el programa perquè “es van adonar que amb un programa era suficient”, però la realitat és que la pressió de les crítiques i la incertesa de quant acabarà durant el confinament hi han tingut un paper important a l’hora de decidir què es feia amb aquest programa, que ha acabat sent un fracàs.

Et pot interessar  Colau critica que el 'lawfare' contra l'esquerra ha estat "tolerat" pel PSOE i li demana "cuidar les aliades"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut