Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

El procés judicial d’Albert Donaire contra els seus assetjadors feixistes continua pel bon camí

|

- Publicitat -

Des de La República sempre hem portat al dia l’actualitat pel que fa al cas del mosso independentista Albert Donaire, que ja fa anys que pateix assetjament per companys mossos d’esquadra, i especialment per part d’una excaporal unionista i tronada: Imma Alcolea.

Fa poques setmanes, a principis d’any, Donaire ja va celebrar una victòria judicial que va considerar aquest assetjament com “un atac a la llibertat d’expressió” de l’afectat. Ara, el mosso ha anunciat que després d’una espera de dos anys, i gràcies en part a l’Observatori contra l’Homofòbia, ha aconseguit una citació per declarar com a perjudicat d’un delicte d’odi. “Ja us podeu imaginar qui és la part denunciada”, ha piulat mentre ha compartit l’activitat de les xarxes d’Alcolea, on el va titllar de “mariposita de Olot”, o de “Mari-coña mala”, entre altres insults desagradables.

Publicitat

Amb tot, Donaire també ha expressat la seva tranquil·litat davant la lentitud d’aquests processos: “Poc a poc tot va arribant”

Et pot interessar  Els homes joves són els més espanyolistes i favorables a protegir els símbols franquistes, segons una enquesta d'Òmnium
Publicitat

Opinió

Minut a Minut