Dissabte, 28 de gener de 2023 - Edició 1647
La República

El primer secretari del PSC de l’Hospitalet, investigat per cobrar gairebé 7.500 euros en negre

L’imperi socialista de l’Hospitalet, cada cop més tacat per presumptes casos de corrupció

Redacció 25/07/2020

L’actual segon tinent d’alcalde socialista a l’Hospitalet, Cristian Alcázar, està sent investigat per la Unitat de Delinqüència Econòmica de la Policia Nacional espanyola per una trama d’irregularitats en el marc de la detenció de fa un mes de dos regidors del PSC i del director del Consell Esportiu.

Curiosament, el socialista que actualment és tinent d’alcalde i primer secretari del PSC a l’Hospitalet, havia estat regidor d’esports entre el 2011 i el 2019, i per tant, president del Consell esportiu. Segons una investigació que ha dut a terme el diari Nació Digital, a l’extracte de la comptabilitat de la caixa B d’una entitat que investiga la policia, Alcázar hi hauria ingressat 7.450 euros, entre 2014 i 2019, per pagar tiquets, dietes i bestretes, que la UDEF sospita que podrien ser retribucions en negre.

La investigació també assegura que després de tenir contacte amb els detinguts i de diversos escorcolls, les proves indiquen que es tractaria d’una sèrie d’irregularitats que acabarien en beneficiar-se de retribucions “a compte d’un import que s’oculta a l’òrgan de control del mateix Consell”.

Uns fets, al cap i a la fi, que van tacant la imatge dels socialistes que fa tant temps que governen el municipi de l’Hospitalet de Llobregat.