Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

El president Torra estrena un web per interactuar amb els ciutadans

|

- Publicitat -

L’Oficina del 131è president de la Generalitat, Quim Torra, ha obert una pàgina web per comunicar-se amb la ciutadania sobre la seva activitat. El domini www.presidenttorra.cat, que s’ha posat en marxa aquest dimarts a les 12h, recull informació de la seva trajectòria, de la “feina feta” durant el seu mandat, la seva acció i el seu pensament. Entre els diversos apartats hi ha el ‘bloc d’idees’ que, en paraules de Torra, vol esdevenir “un punt de trobada, un espai de reflexió i una proposta activa permanent, per reunir-hi persones, idees, propostes, activitats, coneixements, pensaments, iniciatives i tot allò que considerem que pot ser una aportació de valor per avançar en el camí de la independència i la República Catalana”.

La pàgina web també inclou la biografia de Torra, un recull d’imatges de l’expresident, l’espai ‘En marxa’ que informa de la seva activitat, i informació dels llibres que ha escrit, entre d’altres. Sota el nom de ‘Pessics’, ofereix un recull de “frases motivacionals” d’alguns dels principals referents intel·lectuals, amb l’objectiu que el web també sigui una “eina de formació i d’informació de referència per a tothom”.

Publicitat

La web s’anirà actualitzant periòdicament i s’hi podrà fer seguiment de les activitats que es retransmetin en directe per internet.

El mateix president ja fet un tuit convidant la gent a visitar el seu web.

Et pot interessar  Torra avisa que la candidatura "efectiva" de Puigdemont a la Presidència "dependrà de moltes coses"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut