Divendres, 1 de juliol de 2022 - Edició 1436
La República

El president Torra estrena un web per interactuar amb els ciutadans

Torra vol establir “un punt de trobada per reunir persones, idees, propostes, activitats, coneixements, pensaments i iniciatives”

Agències 12/01/2021
El president de la Generalitat Quim Torra el 25 de desembre de 2020

L’Oficina del 131è president de la Generalitat, Quim Torra, ha obert una pàgina web per comunicar-se amb la ciutadania sobre la seva activitat. El domini www.presidenttorra.cat, que s’ha posat en marxa aquest dimarts a les 12h, recull informació de la seva trajectòria, de la “feina feta” durant el seu mandat, la seva acció i el seu pensament. Entre els diversos apartats hi ha el ‘bloc d’idees’ que, en paraules de Torra, vol esdevenir “un punt de trobada, un espai de reflexió i una proposta activa permanent, per reunir-hi persones, idees, propostes, activitats, coneixements, pensaments, iniciatives i tot allò que considerem que pot ser una aportació de valor per avançar en el camí de la independència i la República Catalana”.

La pàgina web també inclou la biografia de Torra, un recull d’imatges de l’expresident, l’espai ‘En marxa’ que informa de la seva activitat, i informació dels llibres que ha escrit, entre d’altres. Sota el nom de ‘Pessics’, ofereix un recull de “frases motivacionals” d’alguns dels principals referents intel·lectuals, amb l’objectiu que el web també sigui una “eina de formació i d’informació de referència per a tothom”.

La web s’anirà actualitzant periòdicament i s’hi podrà fer seguiment de les activitats que es retransmetin en directe per internet.

El mateix president ja fet un tuit convidant la gent a visitar el seu web.