Edició 2107

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 02 de maig del 2024
Edició 2107

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 02 de maig del 2024

Eduard Pujol torna a la política amb la intenció de ser el número 3 de Junts el 23-J

L'executiva de Junts votarà en el pròxim consell nacional la candidatura de l'exportaveu del Parlament per ocupar el número 3 per la demarcació de Barcelona

|

- Publicitat -

L’exportaveu de Junts al Parlament de Catalunya, i actual presentador del programa ‘Fax’ de 8TV, Eduard Pujol, torna a la primera línia política i formarà part de la candidatura de Junts de cara les eleccions generals del pròxim 23 de juliol. El mitjà ‘Principal’, que pertany a la mateixa empresa que 8TV, ha avançat la reincorporació de Pujol a la política parlamentària, i ha pogut confirmar que, amb molta probabilitat, ocuparà el número 3 de la llista que encapçala Míriam Nogueras.

L’executiva de Junts validarà el pròxim divendres, 16 de juny, durant el consell nacional del partit la decisió de convertir Pujol en el número 3 de la llista. Les altres candidatures a validar són la de Marta Madrenas, que lidera la de Girona, la d’Isidre Gavín, a Lleida, i la de Josep Maria Cruset per Tarragona.

Publicitat

Pujol va desaparèixer de la primera línia política el 2020, quan Junts va suspendre’l d’acta i militant arran de dues denúncies per presumpte assetjament sexual. Les denúncies no van portar-se davant la policia i finalment el cas va acabar-se arxivant. La conclusió del jutge, que sostenia que Pujol va ser acusat falsament, va fer que el juny del 2021 Junts li restituís la militància.

Et pot interessar  Anna Navarro aposta per impulsar la Marca Catalunya i que vagi més enllà de Barcelona
Publicitat

Opinió

Minut a Minut