Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024
Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024

El PP vol governar a les Balears “amb estabilitat” des de la majoria suficient

El partit celebra que ha aconseguit "sumar més diputats que l'esquerra" i espera a reunir-se per decidir quins passos seguir

|

- Publicitat -

Les darreres eleccions municipals i autonòmiques de les Illes Balears han resultat en la victòria del Partit Popular tant al Parlament com a l’Ajuntament de Palma, així com als Consells Insulars i a la majoria dels municipis de les Balears. Al Parlament, tanmateix, els populars s’encaren amb un escenari difícil, ja que han aconseguit 25 escons, mentre que l’extrema dreta de Vox n’ha aconseguit 8. Les forces progressistes, el PSIB, i Més per Mallorca s’han fet amb 18 i 4 escons, respectivament.

La incertesa, però, no allunya els populars del seu màxim objectiu: governar. Així ho ha assegurat la secretària general del PP a les Balears, Sandra Fernández, en afirmar que la fita del partit és aconseguir “governar” amb “estabilitat” i amb la majoria suficient obtinguda. La secretària ha celebrat que l’objectiu marcat durant la campanya, que era sumar més diputats de l’esquerra, s’ha assolit. Per la seva banda, la candidata a la presidència del Parlament, Marga Prohens, ha insistit que treballarà per a “formar un govern amb aquesta majoria suficient”

Publicitat

Cap de les líders populars ha avançat informació sobre els possibles pactes que haurà de fer el PP. Segons han informat les representants, els òrgans interns de la formació es reuniran aquesta setmana per a analitzar els resultats i decidir els primers passos a seguir.

Et pot interessar  Feijóo acusa Sánchez de no condemnar amb prou "rapidesa i contundència" l'atac d'Iran: "Ha estat l'últim"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut