Edició 2104

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 29 de abril del 2024
Edició 2104

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 29 de abril del 2024

Darrer intent del PPC: s’ofereix a investir Collboni sense entrar al govern i demana als comuns que facin el mateix

El candidat popular insisteix en el seu objectiu d'evitar un govern independentista a la capital de Catalunya

|

- Publicitat -

El cap de llista del PP a Barcelona, Daniel Sirera, intenta a tota costa impedir que la capital catalana la lideri un govern independentista, després de les últimes informacions que apunten a un pacte imminent entre ERC i Trias per Barcelona. Així, amb aquest objectiu, Sirera s’ha mostrat disposat a investir el candidat socialista Jaume Collboni com a alcalde de la ciutat aquest dissabte, sense entrar al govern municipal. Tanmateix, demana als comuns que facin el mateix.

El candidat popular ha explicat la seva darrera proposta en una roda de premsa celebrada aquest divendres, 16 de juny, un dia abans que se celebri el ple d’investidura a l’Ajuntament de Barcelona, previst l’endemà a les 17 hores de la tarda. El popular defensa que és una proposta “sensata” que evitaria un govern independentista. Per això, ha enviat una carta a Collboni en la qual li comunica que té la tarda disponible si en vol parlar. Sirera creu que la pilota és ara a la teulada de Jaume Collboni i, sobretot, de Colau, que ha de decidir “si prefereix ser fora del govern amb Collboni alcalde o Trias alcalde”.

Publicitat

D’altra banda, el popular tampoc no ha tancat la porta a un possible govern entre PSC i BComú, però amb Colau fent un pas al costat. Tot i que ha admès que “no seria el millor escenari”, també ha dit que haurien de “parlar-ne”.

Et pot interessar  L'oposició constata la "solitud" i "paràlisi" de l'executiu de Collboni i l'insta a "replantejar" el seu funcionament
Publicitat

Opinió

Minut a Minut