Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024
Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024

El PP registrarà un escrit al Congrés per exigir la “dimissió immediata” d’Armengol pel ‘cas Koldo’

Tellado insisteix a desvincular-se del cas Koldo mentre afirma que l'expresidenta balear "va col·laborar amb la trama"

|

- Publicitat -

El PP registrarà aquest dilluns un escrit al Congrés dels Diputats per exigir la “dimissió immediata” de Francina Armengol al capdavant de la cambra baixa pel cas ‘Koldo’. “Demanem la dimissió per la seva evident implicació en aquest cas de corrupció política. Armengol està fent un dany enorme a la institució i no pot seguir ni un minut més al capdavant del Congrés dels Diputats”, ha afirmat aquest diumenge el portaveu del PP, Miguel Tellado, en un acte de ‘La Ruta per la Igualtat’ celebrat a la Corunya. “No està capacitada ni ètica, ni política ni moralment. La seva permanència és tremendament nociva i, per neteja democràtica, ha deixar el càrrec com més aviat millor”, ha insistit Tellado.

“Armengol va col·laborar amb la trama, va pagar amb diners públics les mascaretes i ha intentat enganyar la UE. I la seva única resposta és el silenci”, ha continuat el portaveu del PP al Congrés, que considera que l’expresidenta balear “ha jugat amb els diners, la salut i la intel·ligència de tots els espanyols”. En paral·lel, Tellado ha carregat contra el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, per tenir “tot un país com a ostatge dels seus escàndols de corrupció”. “Espanya té ara un president acorralat, quatre ministres a la corda fluixa i una presidenta del Congrés assenyalada”, ha enumerat el portaveu del PP. “Mentre tothom estava a casa per la pandèmia, al govern hi havia una trama corrupta socialista per aprofitar-se’n”, ha etzibat Tellado.

Publicitat

“Ens van dir que ‘sortiríem més forts’, però es van oblidar de dir que alguns socialistes sortirien més rics”, ha ironitzat el portaveu del PP al Congrés. “Que Sánchez deixi d’amagar-se i comparegui públicament a donar explicacions. Ho sabia de fa temps i ho va tapar”, ha afirmat Tellado, que ha recriminat al president espanyol “el cinisme, la hipocresia i una covardia sense precedents”. “El seu govern trontolla per uns ciments podrits pel xantatge d’una amnistia inassumible i per una trama de corrupció enorme”, ha conclòs el portaveu del PP al Congrés.

Et pot interessar  El PSOE i la Moncloa obvien l'advertència de Puigdemont i reclamen un govern d'Illa encara que sigui en minoria
Publicitat

Opinió

Minut a Minut