Edició 2110

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 05 de maig del 2024
Edició 2110

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 05 de maig del 2024

El PP pacta amb Vox atorgar la presidència de les Corts Valencianes a la ultracatòlica i antiavortista Llanos Massó (Vox)

Massó havia format part de l'associació transfòbica i antiavortista Hazte Oír, i el seu rol com a parlamentària s'ha centrat a denunciar el suposat "adoctrinament" de les aules

|

- Publicitat -

Les Corts Valencianes celebren la seva sessió constitutiva aquest dilluns, 26 de juny. Les eleccions del passat 28 de maig van tenir el PP com a clar guanyador, tot i que sense assolir majoria absoluta, de manera que ha pactat amb l’extrema dreta de Vox per tal d’ostentar el poder, i totes dues forces espanyolistes governaran conjuntament la pròxima legislatura. Segons l’acord assolit, el partit d’extrema dreta tindrà tres conselleries i la presidència de les Corts Valencianes. Aquest mateix dilluns, poques hores abans del ple, s’ha sabut que la diputada ultracatòlica i contrària al dret a l’avortament, Llanos Massó, és la candidata de Vox a la presidència de l’organisme.

Massó, que és la presidenta provincial de Vox a Castelló, i número dos  del partit al Congrés dels Diputats per Castelló, representarà la segona institució més important del País Valencià. La diputada va afiliar-se a Vox el 2015, després d’haver format part de l’associació ultracatòlica, transfòbica i antiavortista Hazte Oír. 

Publicitat

El seu rol com a parlamentària s’ha centrat a denunciar el suposat “adoctrinament” de les aules, carregant contra dibuixos de penis en els llibres escolars o els llibres sobre diversitat que s’inclouen en les activitats complementàries. A la vegada, Massó també ha lluitat activament contra els decrets que aposten per la diversitat lingüística.

Et pot interessar  Expulsen del ple de Tarragona un regidor de Vox de Salou per agredir un conseller tarragoní
Publicitat

Opinió

Minut a Minut