Edició 2125

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 20 de maig del 2024
Edició 2125

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 20 de maig del 2024

El PP no es planteja pactar amb Junts una moció de censura contra Sánchez: “No caurem a la trampa”

Tellado diu que seria participar "del xantatge de Puigdemont a Pedro Sánchez"

|

- Publicitat -

El portaveu del PP al Congrés dels Diputats, Miguel Tellado, ha tancat la porta a un hipotètic pacte amb Junts per acordar una moció de censura contra el president del govern espanyol, Pedro Sánchez. “Aquest escenari no està sobre la taula, forma part del xantatge de Puigdemont a Pedro Sánchez i nosaltres no caurem a la trampa”, ha defensat el dirigent popular en una entrevista a Antena 3.

Tellado ha afirmat que no hi ha cap marge per acordar una posició comuna que tombi l’executiu espanyol: “És caure al joc del xantatgista”. En la línia habitual dels populars ha dit que Puigdemont és un “pròfug” que s’ha de sotmetre a la justícia espanyola “com un ciutadà més”. “Avui no hi ha escenari per una moció perquè a Sánchez li surten els números”, ha conclòs.

Publicitat

Sobre la renovació del CGPJ, Tellado ha afirmat que el govern espanyol “no és de fiar” de manera que el PP treballa amb molta precaució. “El PSOE no vol renovar el CGPJ, el vol controlar”, ha asseverat. Per aquest motiu, ha defensat fer aquesta negociació de la mà i amb la “participació” de la Comissió Europea.

Et pot interessar  La FECAC aprofita la Fira d'Abril una vegada més per fer-li campanya a l'espanyolisme més ranci i l'extrema dreta
Publicitat

Opinió

Minut a Minut