Edició 2103

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 28 de abril del 2024
Edició 2103

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 28 de abril del 2024

El PP exigeix “explicacions immediates” a Sánchez després de la implicació de la seva dona al ‘cas Koldo’

Gamarra nega reunions amb la trama de les mascaretes i acusa el PSOE de "posar el ventilador"

|

- Publicitat -

La secretària general del PP, Cuca Gamarra, ha exigit aquest dijous “explicacions immediates” a Pedro Sánchez després de la implicació de la seva dona, Begoña Gómez, al ‘cas Koldo’. Segons una informació publicada avui a ‘El Confidencial’, el suposat comissionista de la trama Víctor de Aldama i el conseller delegat de Globalia, Javier Hidalgo, es van reunir el 2020 amb Gómez abans que aquesta empresa fos rescatada amb diners públics. Per als populars això mostra que Sánchez es troba “acorralat” pel cas, motiu pel qual no pot trigar a donar la cara. D’altra banda, Gamarra ha negat en roda de premsa reunions de dirigents del partit amb la trama de les mascaretes i ha acusat el PSOE de “posar el ventilador”.

“Seguirem i anirem fins al final en aquest escàndol”, ha afirmat Gamarra abans de dir que s’ha jugat “amb els diners de tots”. “Pedro Sánchez ha de donar explicacions. Ja no parlem d’Ábalos o Koldo, s’ha superat l’entorn més proper en lo polític del PSOE per parlar de reunions de la seva pròpia dona”, ha agregat.

Publicitat

Pel que fa a l’eventual implicació de dirigents del PP a la trama ha dit que és “absolutament fals”. En aquest sentit, ha recordat que certs noms de la direcció popular apareixen al sumari perquè alguns dels implicats els van mencionar quan ja sabien que estaven sent investigats.

“Han llegit els dies i les hores. Es parla del dia 10 de gener a les 10 del matí. Estava passant un ple al Senat, davant els ulls de tot el grup parlamentari socialista, de la resta dels grups, i dels membres del govern espanyol”, ha afirmat. “Hi era el senyor Tellado, i la resta de la direcció del PP, i els puc garantir que bessons no tenim. Ens van veure amb els seus ulls. Els convido a deixar de posar el ventilador, perquè no trobaran res, són ells els que tenen la corrupció sota els seus escons”.

Et pot interessar  Junqueras avisa que la corrupció serà "línia vermella" per pactar amb el PSC si es demostren vincles entre Illa i Koldo
Publicitat

Opinió

Minut a Minut