Edició 2108

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 04 de maig del 2024
Edició 2108

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 04 de maig del 2024

Martín Blanco afirma que el PP està disposat a escoltar el govern de Sánchez per “responsabilitat d’estat”

El diputat dels populars retreu a Sánchez que hagi escollit socis "poc fiables" i hagi "menyspreat" el PP

|

- Publicitat -

El diputat del PP al Congrés Nacho Martín Blanco ha assegurat que el PP està disposat a escoltar el govern espanyol en relació al decret anticrisi que es vota dimecres al Congrés, i que inclou un article que entorpeix l’aplicació de l’amnistia. “Hi ha un partit que demostra responsabilitat d’estat: el PP”, ha afegit en una entrevista a TV3. Tot i així, ha carregat contra el president espanyol, Pedro Sánchez, per haver escollit socis “deslleials i poc fiables” i hagi menyspreat el PP. “Sempre soc partidari d’una entesa entre els dos grans partits d’Espanya, però el PSOE ha escollit de manera evident els seus socis menyspreant la meitat dels ciutadans. És una decisió de Sánchez que és perjudicial per a l’interès d’Espanya”, ha conclòs.

Martín Blanco atribueix al PSOE el “frontisme” i una actitud de “confrontació descarnada”. “El PP no ha d’acceptar gripaus d’un PSOE que mostra menyspreu cap al PP i un frontisme que no porta enlloc. Si prefereixes uns socis que són deslleials i poc fiables, tu has d’assumir la responsabilitat del teu curt terminisme”, ha dit.

Publicitat

Pel que fa a l’esmena a la totalitat del PP contra la llei d’amnistia, Martín Blanco diu que és de “sentit comú” la il·legalització dels partits que promoguin des de les institucions un referèndum il·legal. I ha argumentat que els estats han de reforçar la seva protecció per evitar que es tornin a produir els fets del 2017.

Et pot interessar  VIDEO | Una dona ridiculitza Zaplana a l'entrada del jutjat: "Fes la cua!"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut