Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

El PP esclata d’odi davant la desjudicialització abordada a la taula de diàleg

|

- Publicitat -

El Partit Popular ha acusat el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, de “renunciar a aplicar la llei” amb la desjudicialització que s’ha abordat aquest dimecres a la taula de diàleg entre l’executiu estatal i els català per afrontar el conflicte sobiranista. La secretària general del PP, Cuca Gamarra, ha assenyalat que la “mal anomenada” taula de diàleg demostra que “l’agenda de supervivència” de Sánchez està cada dia “més distant” de l’agenda dels “problemes que tenen els espanyols”. Al seu parer, el que ha abordat avui la taula és “què està disposat a fer” el president espanyol per “seguir estant a la Moncloa”.

Gamarra també ha acusat Sánchez d’haver “entregat” la “igualtat dels espanyols” a poder estudiar en castellà en tots els llocs d’Espanya, després que ambdós executius hagin donat “suport al desenvolupament del marc normatiu recent, consagrat pel Parlament de Catalunya” i hagin deixat clar el convenciment d’ambdós equips que “les disposicions d’aquesta Llei s’adeqüen als marcs constitucional i estatutari”.

Publicitat

“Sens dubte avui el que s’ha constatat és la renúncia d’un govern a defensar la igualtat i els drets dels espanyols amb tal de guanyar una mica de temps a la Moncloa”, ha reblat la secretària general dels populars.

Et pot interessar  Gènova manté la incògnita sobre la candidatura popular del 12-M i aposta per escoltar l'opinió del PPC
Publicitat

Opinió

Minut a Minut