Edició 2110

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 05 de maig del 2024
Edició 2110

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 05 de maig del 2024

El PP es desdiu de l”Operació Catalunya’ i, malgrat les proves, afirma que és una “cortina de fum” per a tapar l’amnistia

Els populars afirmen que és el PSOE el que "mercadeja amb la democràcia" arran de  les seves negociacions amb Junts

|

- Publicitat -

El PP parla per primera vegada aquesta setmana de l”Operació Catalunya’, l’entramat polític, judicial i policial contra el moviment independentista català que ha tornat a copsar titulars arran de les noves proves i informacions publicades per ‘La Vanguardia’, ‘elDiario’ i ‘El Nacional’. Segons han publicat aquests mitjans, està més que demostrada la implicació del govern del PP de Mariano Rajoy en l’entramat; malgrat les evidències, i com era d’esperar, els populars s’han desdit de qualsevol acusació, i han optat per fugir endavant assegurant que tot el que s’ha publicat només és una “cortina de fum” per a tapar la llei d’amnistia.

El portaveu del PP al Congrés, Miguel Tellado, ha estat qui ha abordat les acusacions aquest dijous en una entrevista a la COPE. Tanmateix, en el que ja és l’estil propi del PP, Tellado ha apuntat que es tracta d’una “cortina de fum” per tapar la “vulneració de l’estat de dret” de la llei d’amnistia. “És bastant lamentable que el PSOE hagi assumit el discurs dels independentistes“, ha dit, tot afegint que “Sánchez vol tapar l’embolic d’avui amb l’embolic de demà”.

Publicitat

Així, lluny d’assumir la responsabilitat del PP en la persecució ideològica il·legal que va dur a terme contra l’independentisme, Tellado ha insistit que és el PSOE el que “mercadeja amb la democràcia”, arran de  les seves negociacions amb Junts, i qui comet “un engany massiu”. “El PSOE és una ombra del que va ser, un partit humiliat per l’independentisme, i és víctima i còmplice del ‘xantatge’ per la “manca d’escrúpols del president del govern” ha dit Tellado.

Finalment, el portaveu dels populars ha assegurat que el PP no ha de caure en les “trampes del PSOE i del seu entramat mediàtic”, les quals busquen “no parlar del fet que la democràcia espanyola està amenaçada en aquests moments, i que l’amenaça dorm a la Moncloa”.

Et pot interessar  La FECAC aprofita la Fira d'Abril una vegada més per fer-li campanya a l'espanyolisme més ranci i l'extrema dreta
Publicitat

Opinió

Minut a Minut