Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

El PP de Lleida vols els MENA fora de la ciutat

|

- Publicitat -
Avui, en l’acte de presentació de la candidatura del PP de Lleida, el cap de la llista ha expressat les seves opinions sobre els mal anomenats, MENA (Menors No Acompanyats). Palau ha expressat una opoinió contundent i ha dit que “mentre siguin a Lleida cal ajudar-los” però que cal aplicar la legislació i “els nens han d’estar amb els seus pares”, el que vol dir “retornar-los”, ha puntualitzat. Palau ha afegit que si no és així, Lleida entra en un projecte de ciutat de la “decadencia”. El candidat del PP a la Paeria ha opinat que “no es pot anar pels carrers”, perquè manca seguretat i perquè “no poden fer el que els doni la gana”, en relació als menors no acompanyats.
Palau ha exemplificat que no volen que la Plaça Sant Joan, al centre de la ciutat, es converteixi a partir de les vuit del vespre en “la plaça dels Mena” i ha afegit que tampoc vol que l’aparcament de l’Auditori Enric Granados sigui una zona de ‘botellón’ en detriment, diu , de l’activitat dels comerços del carrer Pi i Maragall. “Volem una Lleida de tots”, ha conclòs el candidat.

Palau ha presentat aquest dissabte la seva candidatura a la Llotja de Lleida on l’han acompanyat el president del partit, Alejandro Fernández i també alguns dels alcaldables dels muncipis lleidatans, a banda dels seus companys de llista.

Et pot interessar  La pagesia de la demarcació de Lleida carrega contra Mascort i avisa que tallaran les carreteres "fins que faci falta"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut