Edició 2104

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 29 de abril del 2024
Edició 2104

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 29 de abril del 2024

El PP de les Illes Balears se suma a la censura i cancel·la la subscripció a ‘El Temps’

La revista torna a ser víctima de la censura de l'espanyolisme

|

- Publicitat -

La conselleria de Presidència i Administracions Públiques de les Illes Balears ha comunicat a Edicions del País Valencià que cancel·la les subscripcions a ‘El Temps’, segons publica el mateix setmanari. La decisió afecta un total de 27 subscripcions. L’estiu passat, la publicació -juntament amb quatre més en llengua catalana- ja va veure cancel·lades les subscripcions dels governs sorgits dels comicis del 28-M liderats per l’Ajuntament de Borriana, un fet que va generar una onada de solidaritat.

“Aquesta conselleria no està interessada a continuar rebent la revista”, explicita aquest departament, capitanejat per Antònia M. Estarellas, en el correu remès al setmanari.

Publicitat

L’editor d”El Temps’, Eliseu Climent, considera “lamentable” que una administració que està obligada a promocionar l’idioma “deixi de costat a un mitjà fet íntegrament en català” i recorda que el panorama mediàtic de les Balears és “majoritàriament en castellà, circumstància que perjudica la normalització de la llengua”.

Et pot interessar  El Senat espanyol dona el vistiplau a l'infame informe que diu que la llei d'amnistia és "un cop mortal" al model constitucional
Publicitat

Opinió

Minut a Minut