Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

El PP de Barcelona ja n’està fart de Josep Bou i demanen el seu cessament com a regidor

|

- Publicitat -

L’escandalós Josep Bou ha fet pujar la mosca al nas a set districtes del PP de Barcelona, fins al punt que aquest dimecres han signat una declaració on demanen el cessament de Bou com a regidor, i al qual demanen que revoqui les últimes decisions que ha pres i declaracions incendiàries que han tacat el partit.

En un comunicat, els populars recorden que Bou no és ni tan sols afiliat del PP, i asseguren que aquest menysprea a la militància i als seus afiliats. La gota que ha fet vessar el vas ha estat l’ordre de Bou de cessar com a consellers dels districtes de Les Corts i Sarrià Sant Gervasi als actuals presidents dels districtes. En un altre punt també critiquen les declaracions de Bou on es va oferir a participar amb altres partits com Vox o Ciudadanos a les pròximes eleccions municipals, i les seves constants crítiques sobre altres membres del partit sense ni tan sols ser-ne militant.

Publicitat

Et pot interessar  Vox i el PP continuen perpetrant un genocidi cultural al País Valencià: ara volen eliminar de la història Guillem Agulló
Publicitat

Opinió

Minut a Minut