Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

Josep Bou es desemmascara i no descarta ser candidat de Vox a les pròximes eleccions municipals

|

- Publicitat -

El líder del PP a Barcelona, Josep Bou, ha assegurat que es veu candidat de “qualsevol partit constitucionalista” de cara a les eleccions municipals del 2022 i no descarta l’opció de Vox, ha dit en una entrevista de Betevé.

El regidor popular ha remarcat que Vox “acata les lleis, la Constitució i la monarquia sense cap problema”, per la qual cosa no tanca la porta a concórrer a les eleccions amb qualsevol partit que compleixi la Constitució, segons ell.

Publicitat

No obstant això, Bou ha afegit que vol continuar al PP i ha agraït el suport del president del partit, Pablo Casado, per continuar encapçalant el partit en el consistori: “Ell no vol que marxi”, ha expressat.

Així mateix, ha admès que no té molta relació amb l’altre regidor del PP a l’Ajuntament: “Parlem poquíssim”, tot i que ha assegurat que aquesta situació no els impedeix treballar ni suposa cap problema.

Ha admès que va estar “a punt d’anar-se’n” després de les eleccions municipals del 2019 perquè part del grup municipal no el volia en el consistori.

Et pot interessar  Guerra oberta entre el PSOE i el PP: el PSOE diu que Tellado ha de respondre pel 'cas Koldo' i el PP vol la dimissió d'Armengol
Publicitat

Opinió

Minut a Minut