Dimecres, 28 de setembre de 2022 - Edició 1525
La República

Josep Bou es desemmascara i no descarta ser candidat de Vox a les pròximes eleccions municipals

El regidor dels populars defensa que l’extrema dreta “acata les lleis, la Constitució i la monarquia”

Agències 19/03/2021
Josep Bou (PP) Fotofrafia: Marina Bou

El líder del PP a Barcelona, Josep Bou, ha assegurat que es veu candidat de “qualsevol partit constitucionalista” de cara a les eleccions municipals del 2022 i no descarta l’opció de Vox, ha dit en una entrevista de Betevé.

El regidor popular ha remarcat que Vox “acata les lleis, la Constitució i la monarquia sense cap problema”, per la qual cosa no tanca la porta a concórrer a les eleccions amb qualsevol partit que compleixi la Constitució, segons ell.

No obstant això, Bou ha afegit que vol continuar al PP i ha agraït el suport del president del partit, Pablo Casado, per continuar encapçalant el partit en el consistori: “Ell no vol que marxi”, ha expressat.

Així mateix, ha admès que no té molta relació amb l’altre regidor del PP a l’Ajuntament: “Parlem poquíssim”, tot i que ha assegurat que aquesta situació no els impedeix treballar ni suposa cap problema.

Ha admès que va estar “a punt d’anar-se’n” després de les eleccions municipals del 2019 perquè part del grup municipal no el volia en el consistori.