Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024
Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024

El PP celebra el seu acte central a la plaça de toros de València amb un Feijóo que promet “ser el canvi sensat”

El líder del PP també ha intentat recuperar el vot dels qui en altres ocasions han apostat per Vox, Cs i PSOE

|

- Publicitat -

El PP ha celebrat aquest diumenge, 21 de maig, el seu acte central de la campanya per a les eleccions municipals i autonòmiques del pròxim 28 de maig. Ho ha fet a la plaça de toros de València, que ha aconseguit omplir de gom a gom amb l’assistència d’unes 12.000 persones. Des d’allà, el líder dels populars, Alberto Núñez-Feijóo, ha assegurat que el PP és el “canvi sensat”, tot acusant la Moncloa d’estar “nerviosa”.

Feijóo ha estat fent costat al candidat Carlos Mazón durant aquest diumenge, després que les últimes enquestes del País Valencià donin resultats esperançadors pel PP. “Això fa olor de canvi tranquil, a canvi sensat”, ha afirmat, perquè “veig il·lusió i ganes de guanyar” amb “un partit obert i cada vegada més endollat”, mentre que “els rivals es tanquen i no volen estar al carrer”. “Estem tocant el canvi amb els dits, i seria una llàstima no consolidar-lo”, ha sentenciat.

Publicitat

El líder del PP també ha intentat recuperar el vot dels qui en altres ocasions han apostat per Vox, Cs i PSOE. “La majoria vol un canvi per deixar enrere el sanchisme i recuperar els valors que estan dilapidant”, ha afirmat Rajoy, però “no n’hi ha prou amb desitjar-ho, cal apostar pel canvi, i no per qualsevol opció”. “És imprescindible unir el vot a l’entorn del PP, i si vols canvi concentra el vot en el PP”, ha dit, perquè “portem cinc anys patint les conseqüències d’una política infantil, caòtica, irresponsable, ineficaç i divisiva” que està “feta per a les minories”, ha dit, i per posar-hi punt i final cal votar el PP.

Feijóo un cop més ha acusat de mentider el president del govern espanyol i ha buscat la complicitat del públic. “Quan torni a dir que no pactarà amb Podem… tralarà; quan torni a dir que no pactarà amb Bildu… tralarà; quan presumeixi de feminisme… tralarà”, ha afirmat mentre el públic entonava cada tornada “tralarà”.

Et pot interessar  ERC, Junts i el PSOE acusen el PP de fer un ús partidista del Senat
Publicitat

Opinió

Minut a Minut