Edició 1895

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 03 de octubre del 2023
Edició 1895

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 03 de octubre del 2023

El Port descarta un augment dels creuers encara que Trias sigui alcalde

El president de Port de Barcelona, Lluís Salvadó, defensa que el port "no està en aquest escenari"

|

- Publicitat -

El Port de Barcelona rebutja que el nombre de creuers que arriben a la ciutat comtal augmenti, encara que el guanyador de les eleccions municipals a la capital catalana i candidat de Junts a l’alcaldia, Xavier Trias, sigui alcalde. El president de Port de Barcelona, Lluís Salvadó, en una entrevista a RTVE, ha defensat amb convicció la negativa del Port a un augment de creuers.

Publicitat

“No estem en aquest escenari”, ha defensat el president de Port de Barcelona, Lluís Salvadó, en una entrevista a Ràdio 4 i La2, on ha remarcat que la infraestructura “no té planejat avui per avui” incrementar el nombre de creuers. Salvadó també ha apostat per “treballar de la mà” de l’Ajuntament per “reduir les externalitats negatives” i confia que sigui “molt més fàcil” amb el nou consistori, tenint en compte que hi haurà dos expresidents de ports -Jordi Valls i Damià Calvet-.

“Són persones que coneixen molt bé la realitat del Port i segur que és molt més fàcil treballar-hi”, ha dit Salvadó. “Venim d’una època on difícilment se sortia de les declaracions en mitjans de comunicació i no érem capaços de traduir-ho en gestió”, ha etzibat.

Et pot interessar  ERC i comuns forcen un ple extraordinari a Barcelona perquè Sánchez faci efectiva la regulació de preus del lloguer
Publicitat

Més notícies

Opinió

Editorial