Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

El Periódico confirma la seva escandalosa manipulació donant la victòria del 14-F al PSC

|

- Publicitat -

Dues manipulacions en un dia. El Periódico s’ha cobert de glòria publicant la seva carta d’amor particular al Gobierno socialista de Pedro Sánchez. El matí d’aquest divendres ja assegurava que el candidat socialista a les eleccions del 14-F, Salvador Illa, guanyava amb molta diferència com a líder més ben valorat de tots els candidats per presidir la Generalitat, i ara ha publicat una enquesta que dona per guanyador de les eleccions el PSC, que superaria JxCat i ERC.

Publicitat

I no només això, sinó que la suma d’escons d’ERC, PSC i els comuns també s’imposaria a un govern format pels partits independentistes, tot i que també podria sumar els escons necessaris per aconseguir la majoria absoluta. D’aquesta manera, el diari fidel a l’estat espanyol no amaga el seu desig més fervorós a poc més d’un mes pels comicis: la creació d’un tripartit que reflecteixi el pacte de la Moncloa i que elimini els partits independentistes que opten per una via de confrontació amb l’estat.

 

Et pot interessar  Illa qualifica de "coseta electoral" la proposta d'Aragonès d'una conselleria específica per al català
Publicitat

Opinió

Minut a Minut