Dimecres, 5 d'octubre de 2022 - Edició 1532
La República

El patriotisme esbojarrat de Jordi Cañas el porta a fer el ridícul a les xarxes

A Jordi Cañas li agrada buscar brega a les xarxes. Aprofita qualsevol ocasió per a escampar zitzània amb la intenció de provocar i increpar a tort i a dret. És […]

Gerard Sesé 30/10/2018

A Jordi Cañas li agrada buscar brega a les xarxes. Aprofita qualsevol ocasió per a escampar zitzània amb la intenció de provocar i increpar a tort i a dret. És l’estil amb el qual entén la política i que també va practicar des de la tribuna del Parlament quan va ser diputat per Ciudadanos de finals del 2010 fins a mitjans del 2014.

Però aquesta manera de fer comporta molt sovint, pixar fora de test. I Jordi Cañas ha ficat avui la pota a Twitter en un intent gratuït per a carregar contra Pedro Sánchez. Avui, el president espanyol felicitava el seu ministre Ciència, Innovació i Universitats, que fa unes setmanes era notícia per haver tingut algun tripijoc per a pagar menys impostos a la hisenda espanyola, per la seva tasca al capdavant del ministeri. “Fuiste el primer espanyol en ir al espacio” li diu Sánchez.

Com una molla rovellada, Jordi Cañas ha vist una oportunitat per ficar-hi cullerada: “El primer español en ir al espacio fue Miguel López-Alegría. De nada”. Però el patriotisme espanyol esbojarrat de Cañas li ha jugat una mala passada. Michael López-Alegría va néixer a Madrid, certament, de pare espanyol i mare nord-americana, va ser criat a Mission Viejo (California) i va renunciar a la nacionalitat espanyola per a obtenir la dels Estats Units.