Edició 2111

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 06 de maig del 2024
Edició 2111

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 06 de maig del 2024

El Parlament aprova la compareixença la presidenta d’Adif per les incidències i retards a Rodalies

La Comissió de Territori també crida l'expresident de Renfe Isaías Táboas i el secretari general d'Infraestructures

|

- Publicitat -

La Comissió de Territori del Parlament ha aprovat aquest dimecres la compareixença de la presidenta d’Adif, María Luisa Domínguez; de l’expresident de Renfe Isaías Táboas, i del secretari general d’Infraestructures del govern espanyol, Francisco Javier García Flores, perquè donin explicacions sobre la gestió de Rodalies i les nombroses incidències i retards en el servei.

Les sol·licituds de compareixença s’han fet a proposta d’ERC i han rebut un ampli suport parlamentari. Així i tot, el PSC i el PP han votat en contra de les compareixences de la presidenta d’Adif i l’expresident de Renfe, mentre que la del secretari general d’Infraestructures només ha rebut el rebuig de la formació socialista.

Publicitat

El portaveu d’Esquerra Republicana a la comissió de Territori, Ferran Estruch, ja va anunciar en seu parlamentària que demanaria la compareixença dels alts càrrecs d’Adif, Renfe i del Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana. “Si volen ser justos, el mínim que poden fer és explicar-se”, va afirmar Estruch.

Et pot interessar  Un nou robatori de coure a l’R2 Nord provoca retards i maldecaps als usuaris
Publicitat

Opinió

Minut a Minut