Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

El pare d’una víctima del 17-A comença una campanya per buscar respostes sobre l’imam de Ripoll

|

- Publicitat -

Xavier Martínez, pare d’una de les víctimes que van morir arran de l’atemptat del 17-A el passat 2017, ha encetat una campanya de crowdfunding per “saber la veritat” sobre l’imam de Ripoll, el qual el seu advocat, Jaume-Alonso Cuevillas, ja va avançar fa uns dies que no està demostrat que sigui mort realment. A través de la web 17avolemsaberlaveritat.cat, Martínez explica el motiu del crowdfunding, un dels quals està en el poc suport que va rebre de les institucions per investigar millor el cas. Ni tan sols el jutge que instruïa el cas de l’assassinat del seu fill va poder donar-li informació de l’Imam als Mossos d’Esquadra.

Entre les preguntes que enumera l’home, hi ha “per què la policia nacional va visitar l’Iman de Ripoll a Ripoll fins a tres vegades abans dels atemptats? Per què no va ser extradit després de la seva condemna a la presó de Castelló? Per què Espanya nega una comissió d’investigació, quan en tots els països de UE s’ha dut a terme? Què es va parlar en la comissió de secrets oficials d’estat a Madrid, que les víctimes no puguem saber? Per a què ha servit la mort del meu fill i de 15 persones innocents més? Què ha millorat des d’aleshores?”, unes preguntes que fan sospitar que l’estat amaga alguna cosa sobre el cas.

Publicitat

Abans que l’Audiència Nacional obri el judici oral del cas, Martínez ha tornat a demanar el suport del poble per intentar sortir de dubtes.

 

Publicitat

Opinió

Minut a Minut