Dissabte, 13 d'agost de 2022 - Edició 1479
La República

El nou president de l’AMI vol rellançar l’aportació dels municipis per fer possible la República catalana

L’alcalde de l’Ametlla de Mar, Jordi Gaseni, afaga el relleu de Josep Maria Cervera i assegura que “els ajuntaments som la memòria de l’1 d’Octubre”

Redacció 04/06/2021
Jordi Gaseni, alcalde de l'Ametlla de Mar, ha assumit avui la presidència de l'AMI.

L’alcalde del Port de la Selva, Josep Maria Cervera, de Junts, ha passat el relleu avui al nou president de l’Associació de Municipis per la Independència (AMI), l’alcalde de l’Ametlla de Mar, Jordi Gaseni, en aquest cas d’ERC. L’entitat agrupa 784 municipis i 52 ens locals i havia anat perdent la vitalitat i la visibilitat que havia tingut ens els moments clau del procés d’independència. Per això el nou president de l’entitat s’ha compromès en el seu primer discurs a “rellançar l’aportació de l’AMI per fer possible la República catalana. Els ajuntaments som la memòria de l’1 d’Octubre”, ha dit.

El proper mes de desembre l’AMI complirà deu anys. L’acord posterior a les eleccions municipals del 2019 contemplava que es partirien el mandat Esquerra i Junts. El relleu s’ha fet efectiu en el marc de l’Assemblea General anual que ha tingut lloc a Tarragona.

https://twitter.com/AMI__cat/status/1400773610072072195