Edició 2063

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 19 de març del 2024
Edició 2063

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 19 de març del 2024

[ACTUALITZACIÓ] El mitjà d’investigació “La Directa” patina dedicant una portada a Mercadona

|

- Publicitat -

La Directa ha revelat la seva portada real on mostra la veritable intenció del mitjà de comunicació: ser crític amb la gran cadena de supermercats. T’ho expliquem aquí

Aquest dilluns, el conegut diari d’investigació, actualitat i anàlisi La Directa, que sempre ha destacat per posar llum en molts casos de corrupció política i de treure els draps bruts d’alguns dirigents amb excel·lents treballs d’investigació, ha publicat una polèmica portada que xoca amb la línia editorial que tenia acostumada als seus lectors. En concret, el digital ha lloat la tasca del supermercat espanyol Mercadona pel canvi del seu sistema de gestió ambiental. Un gegant dels supermercats que més d’un cop ha estat qüestionat pel tracte als seus treballadors, i que tot i així durant la pandèmia ha disparat els seus beneficis en 727 milions d’euros.

Publicitat

En aquest sentit, la indignació ha estat molt present a les xarxes aquest dilluns, i usuàris com l’exdiputat de la CUP, David Fernàndez, han criticat durament aquest gir de guió de La Directa, assegurant que haurien d’estar centrats en altres coses: “Sempre canvien les preguntes quan menys t’ho esperes. Ara que tocava pensar què se n’ha fet del 15-M, 10 anys després, resulta que ens hem de requerir sobre què se n’ha fet de La Directa 15 anys després”. “Calia, de debò? Ja som tot allò contra què lluitàvem?”, ha etzibat en una piulada.


D’altra banda, l’extinent d’alcalde republicà de Badalona i represaliat per la justícia, José Téllez, també ha criticat el mitjà de comunicació, però com a subscriptor ha deixat clar que “no funciona com altres mitjans, ja que és cooperatiu”, a l’espera que durant la pròxima assemblea es donin “explicacions a la base social”. “Si cal canviar el rumb i fer rodar caps, no dubteu que es farà”, ha dit.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut