Edició 2063

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 19 de març del 2024
Edició 2063

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 19 de març del 2024

[Vídeo] La Directa revela la seva veritable intenció i publica la portada real que critica el model de Mercadona

|

- Publicitat -

El diari d’investigació La Directa ens ha enganyat a tots. Aquest matí sonaven les alarmes a les xarxes socials al veure que la portada del diari lloava certes polítiques de Mercadona, el gegant dels supermercats que tantes vegades s’havia criticat pel seu modus operandi, especialment amb les condicions dels seus treballadors. Sens dubte, una actitud impròpia d’un diari com La Directa.

Aquest vespre, però, el mateix mitjà ha revelat que tot era una maniobra per anunciar una nova campanya de col·laboració per part dels seus lectors, siguin subscriptors o no. Així, han mostrat la veritable portada, que aquest anuncia la investigació sobre els problemes que genera l’expansió de Mercadona, afectant el comerç local i les lamentables condicions de les treballadores. “No, Mercadona no ens ha comprat”, han piulat, assegurant que el diari segueix apostant per “un periodisme crític, independent i transformador”, proposant la nova eina per donar suport econòmic.

Publicitat


Fins i tot alguns dels que havien estat crítics amb el mitjà aquest matí, com ara David Fernàndez, han revelat que tot ha estat una conxorxa per fer més creïble la mentida.

Et pot interessar  Comença la distribució gratuïta de productes menstruals reutilitzables a les farmàcies
Publicitat

Opinió

Minut a Minut