Edició 2093

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 18 de abril del 2024
Edició 2093

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 18 de abril del 2024

El Ministerio de Sanidad torna a pifiar-la i es gasta 4,2 milions en una empresa sense empleats

|

- Publicitat -

Nova evidència d’incompetència de la gestió del coronavirus per part del Gobierno, i en concret pel Ministerio de Sanidad, el qual ja suma uns quants milions malgastats en coses que no han servit de res. L’última prova és el cas d’una inversió que va fer la direcció de L’Institut Nacional de Gestió Sanitària (INGESA), a una empresa de Màlaga anomenada Value&Bro. Ni més ni menys que un contracte de 4,2 milions en aquesta firma que, curiosament, no té treballadors, i que va registrar pèrdues durant l’últim any que va declarar els seus comptes.

L’objectiu d’aquesta operació era un contracte per subministrar 700.000 bastonets al sector sanitari, i un dels seus agents assegurava que l’empresa tenia una fàbrica a la Xina. Segons el diari El País, quan aquest mateix agent va ser preguntat pel nom de la factoría a la Xina, va respondre que “no pot donar detalls”.

Publicitat

Contrari a aquestes declaracions, la propietària de l’empresa, Eva Paola Martínez, va admetre que, efectivament, “no hi ha fàbrica a la Xina”, explicant que sí que hi tenen proveïdors, però tampoc en dona detalls. Per tant, tot queda en una operació completament fallida per part del Ministerio de Sanidad, que malauradament, ja va protagonitzar un escàndol per comprar 640.000 testos de coronavirus falsos en una empresa no homologada.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut