Diumenge, 17 de gener de 2021 - Edició 906
La República

El membre de Vox que es va encarar amb Valtonyc serà el cap de llista per Girona el 14-F

L’extrema dreta agafa un dels seus perfils més xenòfobs i masclistes per intentar irrompre al Parlament: “El feminisme no aporta res de bo a les dones”

Àlex Huguet
Àlex Huguet 12/01/2021

L’extrema dreta va perfilant a poc a poc les seves llistes per intentar posar un peu al Parlament. Alberto Tarradas Paneque, ha anunciat orgullós des del seu compte de Twitter que serà, un cop més, el cap de llista de Vox per Girona a les eleccions del 14-F. De fet, durant les eleccions generals del 2019 ja va ser candidat per Girona, consumant un fracàs estrepitós on només va treure l’1,37% dels vots. De perfil encara desconegut per la majoria, el jove militant extremista ha arribat fins aquí després d’un llarg camí per demostrar que el seu nivell d’homofòbia, masclisme i odi al català són dignes del partit d’ultradreta.

En diverses ocasions el jove s’ha declarat “antifeminista” amb declaracions tan esperpèntiques com que “el feminisme no porta res de bo a les dones: les fa arrogants, maleducades, desconsiderades, agressives i lletges”, i va aconseguir captar l’atenció de tots els mitjans quan es va personar davant del raper Valtonyc a l’exili per provocar-lo en una manifestació contra la sentència del procés independentista. Al missatge de Twitter on ha anunciat la seva posició a les llistes, ja deixa clar que només vetllarà per “la llibertat i l’ordre” a Catalunya a través de fer “un pas endavant per Espanya”.

 

Relacionats