Edició 2107

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 02 de maig del 2024
Edició 2107

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 02 de maig del 2024

Un incendiari militant de Vox que es va encarar amb Valtonyc rebrà un sou com a assessor a Les Corts valencianes

|

- Publicitat -

El conegut pel sector de l’extrema dreta com “la jove promesa de Vox”, ha estat contractat com a assessor del grup parlamentari a Les Corts valencianes, tot i que encara no se sap quina funció hi tindrà ni quina retribució rebrà. El diari Público ha avançat que ha estat impossible obtenir una versió de Vox sobre aquest fet, i l’autonomia dels grups parlamentaris els permet mantenir en secret el sou d’Alberto Tarradas.

Amb només 22 anys, Tarradas va passar per un fracàs estrepitós durant les eleccions generals del 2019, on va ser candidat de Vox per Girona i només va treure l’1,37% dels vots, per sota del Front Republicà. Però l’èxit del noi ha estat gràcies als comentaris xenòfobs i extremadament masclistes de les seves xarxes socials, i sobretot, a la provocació que va fer al represaliat raper Josep Valtonyc en una manifestació a Brussel·les contra la sentència del procés, on gairebé el va agredir.

Et pot interessar  La FECAC aprofita la Fira d'Abril una vegada més per fer-li campanya a l'espanyolisme més ranci i l'extrema dreta
Publicitat

Opinió

Minut a Minut