Divendres, 4 de desembre de 2020 - Edició 862
La República

Un incendiari militant de Vox que es va encarar amb Valtonyc rebrà un sou com a assessor a Les Corts valencianes

La difusió de comentaris xenòfobs i masclistes a les xarxes ha servit al jove militant per obtenir la confiança del partit d’extrema dreta

Redacció
Redacció 29/10/2020

El conegut pel sector de l’extrema dreta com “la jove promesa de Vox”, ha estat contractat com a assessor del grup parlamentari a Les Corts valencianes, tot i que encara no se sap quina funció hi tindrà ni quina retribució rebrà. El diari Público ha avançat que ha estat impossible obtenir una versió de Vox sobre aquest fet, i l’autonomia dels grups parlamentaris els permet mantenir en secret el sou d’Alberto Tarradas.

Amb només 22 anys, Tarradas va passar per un fracàs estrepitós durant les eleccions generals del 2019, on va ser candidat de Vox per Girona i només va treure l’1,37% dels vots, per sota del Front Republicà. Però l’èxit del noi ha estat gràcies als comentaris xenòfobs i extremadament masclistes de les seves xarxes socials, i sobretot, a la provocació que va fer al represaliat raper Josep Valtonyc en una manifestació a Brussel·les contra la sentència del procés, on gairebé el va agredir.

Relacionats