Edició 1892

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 30 de setembre del 2023
Edició 1892

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 30 de setembre del 2023

El Marroc carrega contra Espanya utilitzant l’independentisme català: “No podem lluitar contra el separatisme a casa i fomentar-ho a casa del veí”

|

- Publicitat -

El Govern marroquí ha anat un pas més enllà en la crisi diplomàtica oberta amb Espanya: ha assegurat que no és resultat només de l’acolliment del líder del Front Polisario, Brahim Ghali, i ha plantejat a l’Executiu de Pedro Sánchez quina hauria estat la seva reacció si els qui haguessin estat rebuts al Palau Real marroquí haguessin estat independentistes catalans.

Publicitat

En un extens i dur comunicat, el Ministeri d’Exteriors marroquí ha subratllat que la crisi oberta per l’acolliment per motius humanitaris de Ghali, ingressat en un hospital a Logronyo amb Covid-19, planteja “una qüestió de coherència”. “No podem lluitar contra el separatisme a casa i fomentar-ho a casa del veí”, ha esgrimit.

Així, ha sostingut que Rabat va optar des del principi de la crisi catalana “per a posar-se al costat de la integritat territorial i la unitat nacional” d’Espanya. “Quina hauria estat la reacció d’Espanya si un representant del separatisme espanyol hagués estat rebut en el Palau Reial marroquí?”, ha preguntat al Govern espanyol.

Et pot interessar  [VÍDEO] El terratrèmol del Marroc deixa ja més de 630 morts i 300 ferits
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió