Dissabte, 28 de gener de 2023 - Edició 1647
La República

El Majordom de l’Estat, com a bon feixista que és, segueix perseguint Forcadell

Carme Forcadell ha denunciat que Enric Millo ha presentat un recurs al seu indult i critica que “casualment” el va rebre ahir 1 d’octubre

Redacció 02/10/2021
L'exdelegat del Gobierno a Catalunya, Enric Millo, durant la seva declaració al Tribunal Suprem com a testimoni pel judici de l'1-O

La presidenta del Parlament injustament destituïda pel 155, Carme Forcadell, ha denunciat que el delegat del Gobierno a Catalunya durant el 2017, Enric Millo, continua amb la seva insaciable set de venjança.

Forcadell ha publicat una piulada en la qual afirma que ahir, 1 d’octubre, li van comunicar que Millo, en servei de l’Estat, ha presentat un recurs contra l’indult de la presa política.

En efecte, és una dita coneguda que en política no hi ha casualitats, i la notificació del recurs justament quatre anys després que els cossos policials atonyinessin indiscriminadament els assistents als col·legis electorals demostra el feixisme de l’Estat. És a dir, l’Estat ha enviat expressament la comunicació en aquest dia per transmetre el missatge que seguiran reprimint els presos polítics (i per extensió el poble català).

El Majordom del Gobierno, que ja va quedar retratat durant el 2017, segueix amb la seva trajectòria roïna, i perquè no dir-ho de mala persona, incrementant la persecució i repressió, perquè no ha sabut engaltar la derrota del Partido Popular al Congreso, i l’indult que va aprovar-se amb posterioritat.

Com si no hagués fet prou amb la seva declaració en què va faltar a la veritat en el Judici del Procés, continua amb els processos judicials en contra de Forcadell. Cal recordar que el delegat del Gobierno el 2017 no va tenir cap problema en fabricar muntatges esperpèntics i completament allunyats de la realitat, com “la trampa del Fairy”, que van ser acceptats en la sala judicial. Millo en el judici en comptes de criticar la brutalitat policial contra ciutadans pacífics, va defensar l’indefensable titllant “d’esfereïdora” la situació dels agents i va intentar inventar-se una violència per part dels manifestants, que mai no va existir.

Amb aquestes declaracions tan poc democràtiques i de llepa oficial del Gobierno, va intentar justificar el desastre polític que va portar a la violència policial de l’1 d’octubre, en unes afirmacions que l’han retratat com a polític i com a persona.

Forcadell ha lamentat que en la comunicació del recurs, tota la documentació, inclòs el seu nom, s’ha transmès en castellà i ha emfatitzat en el valor simbòlic que té aquest fet. “El meu nom és Carme, però ja sabeu que a Espanya només hi ha una llengua” ha reblat.