Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

El jutge de l’operació Vólkhov ja ni dissimula: Admet fins a 6 entitats espanyolistes com a acusació popular

|

- Publicitat -

Amb la cara destapada. La justícia espanyola ho té tot planejat per intentar fer por als implicats en l’operació Volhov, i aplicar la repressió sense cap mena de mirament quan siguin jutjats. De moment, ja ha acceptat fins a sis entitats reconegudes com a espanyolistes i ultres que exerciran d’acusació popular del cas.

A la interlocutòria, el jutge Joaquín Aguirre ha acceptat la petició dels grups, i la fiscalia de Sánchez tampoc hi ha vist cap problema. A més, Vox també ha sol·licitat exercir d’acusació, juntament amb Elite Taxi, que també vol ficar-hi cullerada pel cas de David Madí, que presumptament va exercir tràfic d’influències amb alguns càrrecs de l’empresa Uber.

Publicitat

Amb tot, les entitats espanyolistes que seran l’acusació particular del cas són, per ara, Societat civil Catalana, Barcelona amb la Selecció, Catalunya Suma per Espanya, Associació Cívica i Cultural, Impuls ciutadà, i l’Associació de Juristes Constitucionalistes per les llibertats.

 

Et pot interessar  Plataforma per la Llengua inicia converses amb grups del Congrés per recórrer la proposta educativa del País Valencià
Publicitat

Opinió

Minut a Minut