Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024
Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024

El judici a Laura Borràs per presumpta corrupció en la gestió de la ILC ja té data

|

- Publicitat -

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha anunciat la data en què tindrà lloc el judici a Laura Borràs, pel presumpte cas de corrupció durant la seva gestió de la Institució de les Lletres Catalanes (ILC). La primera sessió, que tractarà les qüestions prèvies, tindrà lloc el 10 de febrer, i el judici s’allargarà ben bé fins a març; les següents sessions seran del 20 al 23 de febrer, i del 27 de febrer a l’1 de març.

Borràs, que està acusada d’haver adjudicat de forma irregular 18 contractes menors a un amic seu que és informàtic. Per aquests fets, li atribueixen un delicte continuat de prevaricació, així com un de falsedat en document públic, amb l’agreujant de prevaler-se del seu caràcter públic.

Publicitat

Per aquests presumptes delictes, es demana a Borràs una pena de 6 anys de presó i 21 d’inhabilitació per a ostentar un càrrec públic, i 144.000 euros de multa. El seu amic informàtic, que també està acusat, se li demana la mateixa pena de presó i d’inhabilitació, i la meitat de multa, 72.000 euros.

Et pot interessar  Trias no descarta governar amb el PSC si Junts no guanya el 12-M: "Veurem, a la vida tot pot canviar"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut