Edició 2093

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 18 de abril del 2024
Edició 2093

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 18 de abril del 2024

El Govern veuria com una “irresponsabilitat” que no s’aprovessin els pressupostos

|

- Publicitat -

El Govern consideraria una “irresponsabilitat” que no es poguessin aprovar els pressupostos del 2023. La portaveu, Patrícia Plaja, així ho ha apuntat aquest dimarts durant la roda de premsa al Palau de la Generalitat, posterior al Consell Executiu. Plaja també ha afegit que serà “molt difícil” que al novembre es compleixi amb el calendari establert.

D’aquesta manera, encara que el Govern tingués prou suports perquè el Parlament aprovés els comptes, sí que hauria de prorrogar els del 2022, ja que no s’arribaria a temps d’arribar a l’1 de gener de 2023 amb els nous pressupostos ja aprovats per la cambra. Tot i això, l’executiu és “optimista” per presentar-los amb la “màxima celeritat”, i poder-los aprovar.

Publicitat

Plaja ha tornat a situar Junts, CUP i comuns com els socis “prioritaris” d’ERC per tirar endavant els pressupostos de l’any que ve.

Pel que fa a les reunions del president de la Generalitat, Pere Aragonès, amb els grups i partits -divendres passat va rebre Jéssica Albiach (ECP) a Palau-, Plaja ha dit que no s’emmarquen exclusivament en els pressupostos. El president té previst reunir-se els propers dies amb el cap de l’oposició i primer secretari del PSC, Salvador Illa, tot i que Plaja ha reiterat que també abordaran altres temes.

Et pot interessar  Aragonès exigeix "responsabilitats polítiques" pel 'cas Pegasus' després que el jutge rebutgi arxivar la investigació
Publicitat

Opinió

Minut a Minut