Edició 2112

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 07 de maig del 2024
Edició 2112

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 07 de maig del 2024

El Govern recorrerà l’arxivament de la querella contra Casado per les difamacions sobre l’escola catalana

El Govern crida a fer una crida a formar un "dic de contenció" després del 23-J per defensar la llengua i l'escola catalana

|

- Publicitat -

El Govern no està conforme amb la decisió que ha pres el jutjat número 29 de Barcelona, que ha resolt arxivar la querella de la Generalitat contra l’exlíder del PP Pablo Casado per les seves declaracions sobre l’escola catalana i la immersió lingüística. Per aquest motiu, l’executiu català prepara un recurs per l’arxivament de la causa contra Pablo Casado, tal com ha afirmat la portaveu del Govern Patrícia Plaja.

Plaja ha defensat que la querella de la Generalitat està “plenament fonamentada”. La querella denunciava Pablo Casado per injúries, calúmnies i incitació a l’odi, després que el popular afirmés mentides com ara que els infants castellanoparlants no tenen permès anar al lavabo o que els posen pedres a la motxilla. 

Publicitat

Amb tot, l’executiu català lamenta la “impunitat i menyspreu” cap a la llengua per part de determinats polítics, i crida a fer una crida a formar un “dic de contenció” després del 23-J per defensar la llengua i l’escola catalana.

Et pot interessar  Òmnium veu "insuficients" els cursos per atendre els 2,3 milions de persones que volen aprendre o millorar el català
Publicitat

Opinió

Minut a Minut